Kategorier
Okategoriserade

Spännande besök i Colombia – gästinlägg av Lisbeth Håkansson

Det tog Lars och mig 23,5 timmar med flyg att resa från Kastrup till Cartagena i Colombia via Amsterdam och Bogota. Från kall höst i Sverige och direkt in i bastun i Colombia, för att  stanna kvar där i en händelserik månad…

Efter acklimatisering i 4 dagar i Cartagena tog vi bussen till Barranquilla där vi stämt träff med familjen Thornblad. När jag steg av bussen såg jag honom direkt, solbränd och snygg och med ett stort o glatt leende på läpparna – min Anders! Vilken go´ kram! Den hade mor längtat länge efter!! Kramkalaset fortsatte med Linnéa, Tilda o Agnes och dagen var perfekt!! Vi fick en underbar dagsseglats till Santa Martas fina marina. Där låg en holländsk båt, Blue Pearl, och en från USA, Tryst, och det blev ett glatt återseende för Anders o Linnea, Tilda o Agnes. Roligt att träffa andra långseglare och få se och delta i vardagen och deras rutiner och logistik.

Ny fin seglats till en vik i Tayrona National Park. Fantastisk natur och helt underbara bad från båten. Både Tilda och Agnes simmar som fiskar. Så roligt att umgås i detta paradis tillsammans på Nausica, enda båten i viken.

created by dji camera
Härliga middagar på havet!

Efter två veckor anlände Linda, Albin och Jonas. Nytt kramkalas!! Att samlas allihopa i Colombia var lite overkligt men jättekul! Med jeepar åkte vi hela gänget upp i bergen till fina Carpe Diem hostel nära Minca. Här blev det bad i 3 st swimmingpooler med bergen som sällskap.

created by dji camera
created by dji camera

Anders o Linnea började planera för sin avfärd mot Kuba och en viss oro infann sig i lägret för när rätt tidpunkt att segla vidare skulle vara. Dessa avsked – inte roligt. Men kramarna är goa… Safe trip till Kuba!!

Gänget samlat

Linda, Albin, Jonas, Lars o jag fick fortsatt fina dagar tillsammans, först på ett hostel norr om Santa Marta, nere vid havet, och sen några trevliga dagar i Cartagena med boende innanför gamla stadsmuren, riktigt fint.

Tack hela finaste familjen för gott häng! ❤️ Och fortsatt lycka och välgång på haven önskar vi seglarna!  
Kram o tack från Lisbeth o Lars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s