Kategorier
Okategoriserade

Saker faller på plats

Ett par ganska hårda veckor har gått, men det ger också resultat. Det rostfria är monterat efter små justeringar och elpolering, det nya innertaket sitter där det ska tillsammans med renoverade ramar runt fönster och däcksluckor. Taket i övrigt målat med matterad Topcoat. Nya soffan är monterad och bygget av kylboxen håller på att avslutas. Riggarbetena är färdiga och vi har kommit överens med Pantaenius om klart vettiga försäkringsvillkor för år 1. Nämnde jag att toan har slutat funka?

Igår lättade vi en aning på sparbetinget och slog till på en DJI Mavic Air, en drönare som förhoppningsvis kommer att ge oss fina bilder och film under resan 🙂

Kvällarna går åt till studier; SRC, LRC, Utsjöskeppare och kanalintyg parallellt. Tentor veckan innan avresa, gott om tid;)

Linnea jobbar nattpass denna veckan och på dagarna tömmer hon radhuset och gör oss redo för utflyttning. Här får vi god hjälp med inventeringen av Tilda och Agnes som bistår med att powerleka med allt som lyckats få plats i en flyttlåda eller i en säck 🙂 Ca en vecka kvar nu tills vi både flyttar ner och pausar jobben för en ansenlig mängd tid framöver 🙂

Tilda fyllde 6 år i tisdags och hon firade med att dagen innan simma 25 meter på simskolan! Givetvis våffelfrukost på sängen 🙂 I helgen kör vi kalas för kompisarna och lite släkt, möjligen blir det ett Hej sålänge med några. Det börjar verkligen kännas som att det är på riktigt nu.

Avresa från Lomma ligger fortfarande enligt plan den 12/5 kl 13.00 om det inte är oväder för då glider vi en annan bättre vald dag 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s