Kategorier
Okategoriserade

Ett soltak tillverkas

Blocketannonsen kom ut, begagnat soltak till en Bavaria 40 säljes. 4 min tog det att hitta annonsen och att inse att säljaren är min fd kollega Tommy från Kalmar. Ett kul samtal och ett ännu trevligare besök som avslutas med att jag sågar sönder ställningen på hans garageuppfart för att kunna ta hem den på takräcket. Väl hemma blev den tillpassad i bredd, hopsvetsad av Majken för att sedan sys av mamma Lisbeth och mig. Lagarbete!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s