Kategorier
Okategoriserade

En milstolpe för resan :)

Bloggen är igång! Om än i hemlighet och den kan endast läsas på ett välgömt ställe i Lund, så är det dock ett stort steg vi nu har tagit. Tycker vi. Kanske vi till och med publicerar den en dag! Oavsett så kommer den att följa oss på resan och vi kommer från och med nu börja uppdatera våra framgångar i ombyggnation av båten, drömmar och planeringar vi gör samt garanterar jag en hel del skriverier om resfeber innan avfärd! Preliminärt datum för avsegling är nu satt till 12 maj!

Sommarglädje från ifjol när vi började närma oss Polens kust!

20170915_125259

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s